dimarts, 1 de setembre del 2009

Obrim!!

Ja tornem a ser aquí després de l'aturada estiuenca, i ho farem amb un resum d'algunes curses que s'han disputat aquest fi de setmana:

Primer de tot, viatgem fins a Suïssa, on el 22 d'Agost es va disputar la Cristalp, una duríssima cursa marató de 121 quilòmetres i 5430 metres de desnivell en la qual va pendre-hi part Joan Llordella, que va acabar en una esplèndida 13ena posició de la general i 7è de la seva categoria.

Del 25 al 30 d'Agost es van disputar a Praloup els Campionats Mundials de Masters en les seves diferents especialitats. Xavi Martí hi va ser present, i dissabte pel matí va córrer la cursa de la seva categoria (40-44 anys), on va acabar en una meritòria 29ena posició.

El dissabte per la tarda es disputava la tradicional Social en ruta Ripoll-Vallter 2000, on hi prenien part dos dels nostres Masters: Diego Fernández 7è de la general i 3er Master-30, i Beni Montero 65è de la general i 25è Master-30.

També el dissabte per la tarda es disputava per primera vegada les 3 Hores de resistència de Manresa i que malauradament van acabar amb la tràgica mort d'un dels participants, Toni López del BTT Solsonès a pocs minuts del final de la cursa. Des d'aquí donem el nostre condol a la família i amics. En aquesta prova, l'equip estava representat per un equip de júniors format per Adrià Martí, Adrià Noguera i Marc Casellas, que abans de la suspensió de la prova ocupaven la quarta posició de la general i primera entre els Júniors.

I el diumenge pel matí, es va disputar la sisena prova puntuable pel circuit Anbaso a Òdena. La classificació complerta la trobareu aquí. Les fotos son gentilesa de Sara Arjona. Els corredors de l'equip que hi van assistir van ser els següents:

Ramon Rosanas, 25è de la general i 1er Veterà-40.

Pep Fornell, 82è de la general i 37è Master-30.