dilluns, 21 de setembre del 2009

Copa Catalana Àger

Àger està bastant lluny (geogràficament parlant) del cor de Catalunya. Això es un fet que va quedar clarament demostrat ahir amb la participació mes minsa del que portem de campionat. Tampoc hi ajuda el fet de que ja estem a les acaballes de la temporada, i que un dels resultats del campionat es pot descartar. Segurament aquesta va ser per molts corredors la cursa escollida per fer-ho.
El circuit, completament nou per l'ocasió, era molt planer, sense cap pujada llarga, molt curt i ràpid tot i comptar amb vàries zones tècniques i revirades pel mig d'alzines. Es d'agrair per molts corredors, que a aquestes alçades de la temporada els circuits no siguin gaire durs, i per això, quasi tothom va valorava positivament el traçat. La climatologia també va ajudar, amb un bon sol i una temperatura suau.
Al final, per diversos motius personals i professionals, només 7 dels corredors de la plantilla van poder assistir a la prova d'Àger. No obstant això, l'equip estava molt compensat i ho demostra el fet de que tot i no guanyar en cap categoria, es van aconseguir 4 podis individuals i la victòria per equips.
Com a fet negatiu, tenim la lesió de Cris Bosque. Quan estava fent la millor cursa del que portem de temporada, lluitant per la sisena plaça de la general i primer Sub-21 destacat, va patir una forta caiguda a l'ultima volta que el va obligar abandonar. A hores d'ara, les notícies no son bones, ja que després d'efectuar-li unes radiografies, se li ha diagnosticat la fractura de dos petits ossos de la ma esquerra, que segurament l'obligaran a passar pel quirofan per poder sol.lucionar be el problema, per tant, la temporada per ell ha acabat. Des d'aquí, li donem ànims i li desitgem una ràpida recuperació perquè l'any vinent ens torni a donar moltes alegries. La crònica oficial i la classificació, la podeu trobar aquí. Els resultats dels nostres corredors van ser els següents:


Beni Montero, 11è de la general i 5è Master-30.


David Romanos, 33è de la general i 13è Júnior.


En Cris Bosque, rebent un vendatge compressiu abans d'agafar rumb a l'hospital.


Adrià Noguera, 4rt de la general i 3er Júnior.


Diego Fernández, 6è de la general i 2on Master-30.


Mercè Tusell, 32ena de la general i 2ona fèmina.


Joan Llordella, 3er de la general i 3er Elit.


L'equip pujant al podi per primera vegada aquest any a la Copa Catalana, cosa que sempre va be per donar moral.