dilluns, 7 de setembre del 2009

Copa Gironina Bescanó

Ahir pel matí, es va donar el tret de sortida a la VIII edició de la Copa Gironina de btt a Bescanó. El campionat que comptarà amb 10 proves, es diferencia del Caixa Girona perquè els recorreguts son en línia, a l'igual que l'Anbaso. També te l'al·licient que poden córrer corredors no federats (amb l'assegurança d'un dia) al costat de corredors federats, i així mesurar les seves forces, a veure si els hi entra el cuc de la competició.
Hi ha dos circuits: el llarg (d'uns 30 Km) on corren els Elits, Seniors, Sub-23, Sub-21, Juniors, Masters-30 i Veterans-40 tots alhora i el curt (d'uns 20 Km) on corren els Cadets, els Veterans-50, Veterans-60 i les Fèmines. Així mateix, a l'igual que en el Caixa Girona, hi ha un circuit d'iniciació pels mes petits, des de Principiants fins a Infantils, on hi donen diferents quantitats de voltes segons la categoria.
Només dos dels nostres corredors hi van ser presents; en la volta llarga Beni Montero va entrar 18è de la general i 5è Master-30. I en la volta curta, Àlex Genova va entrar el 3er de la general i 3er Cadet. Les diferents classificacions les trobareu aquí. Properament penjarem algunes fotos. Les dues que hi ha aquí, son gentilesa del CC Serinyà.