divendres, 30 d’abril del 2010

Núñez i Bosque a la Titan Desert

L'Ambisist també estarà virtualment present a la Nissan Titan Desert. Dos dels nostres components prendran part a partir del pròxim dilluns dia 3 de Maig en aquesta dura cursa de btt a través del desert marroquí i que consta de 5 etapes que ronden els 100 quilòmetres de promig. Aquesta cursa barreja la participació de corredors populars, corredors professionals del mtb i molts ex-professionals de la carretera.

Israel Núñez partirà amb el dorsal nº1, després de ser el guanyador de la passada edició i estarà enquadrat dins de l'equip Tarragona 2017. Formarà equip amb Miguel Àngel Iglesias, conegut comentarista de ciclisme del TVE i guanyador de 5 mallots de les metes volants de la Volta Ciclista a España, entre d'altres, Igor Astarloa, un altre ex-professional de les rodes fines i campió del mon l'any 2003. Els altres dos components de l'equip son Sergi López-Egea i Rebeca Triquell.

Per una altre costat, Cris Bosque participarà amb el dorsal nº63 dins de l'equip que ha muntat la Federació catalana de ciclisme, anomenat Santiver-Federació catalana de ciclisme al costat de Josep Mª Puigpinos, Arnau Planas, Nuria Espinosa i Gerard Ferraté.

Els hi desitgem molta sort a tots dos i que tornin vius de terres de l'Islam. Des d'aquí, seguirem les seves aventures.