dimarts, 13 d’abril del 2010

Open d'Espanya Avilés

Només quatre corredors van poder assistir a Avilés per disputar la tercera prova de l'Open d'Espanya i el bagatge del fi de setmana no va ser gaire bo, ja que dos d'ells van haver d'abandonar per avaria mecànica. El clàssic circuit d'Avilés, aquest any donava la benvinguda als corredors en un estat sec, cosa no gaire habituat per aquelles terres del nord.

A les 10 es donava la primera de les sortides on teníem com a punta de llança a l'Adrià Noguera que defensava el liderat de l'Open en categoria Júnior. Tot i patir molt, al final l'Adrià va poder pujar al tercer lloc del podi, però va perdre el liderat però en favor d'Antonio Santos, tot i que estan empatats a punts. Després teníem a Joan Carles Carrillo en categoria Màster-30, que ben aviat va veure trencades les seves esperances de fer una bona cursa, quan en una caiguda va trencar la maneta del fre del davant, la qual cosa li feia impossible córrer en condicions. Alex Genova, en categoria Cadet, no va poder repetir la bona actuació de Huelva, però tot i així va tornar a entrar en el Top-ten (8è).

En la cursa de les 12, només hi tenim a Cris Bosque, que una vegada mes, va veure frustrades les seves il.lusions de demostrar la seva vàlua, quan a mitja cursa va haver d'abandonar al trencar la cadena de la seva bici.

Tot i només sumar els punts de dos corredors, l'equip va aconseguir la 6ena plaça i només baixa una posició a la general de l'Open, a tant sols 5,5 punts de l'equip professional Murcià del Trek-Lorca. Esperem que en properes curses del campionat on poguem desplaçar mes efectius, s'aconseguéixin mes punts per tornar a recuperar el liderat.

La crònica oficial de la cursa i totes les classificacions, les trobareu aquí. Les fotos son propietat del C.C.Utiel.