divendres, 2 d’abril del 2010

Volcat - 1ª etapa

Avui ha arrencat la Volcat amb la primera etapa de 58 quilòmetres entre Solsona i Guissona. L'equip Ambisist no seguirà tota la Volta i només alguns dels seus corredors prendran part en totes les etapes. Avui 5 dels nostres hi ,presents amb uns resultats agredolços:

De tots ells, Joan LLordella ha estat el millor amb una excel.lent 2ona posició de la general darrere de l'exprofessional de les rodes fines Paco Mancebo, i encapçalant el grupet perseguidor de cinc unitats. Darrere seu, Israel Núñez en 15ena posició i 13è Elit. Ramon Rosanes ha entrat en 92ena posició i 12è Veterà-40. Cris Bosque ha trencat la cadena a mitja cursa quan anava primer Sub-21 destacat, tot i això, ha aconseguit reparar i entrar 136è de la general i 3er Sub-21. Per últim Mercè Tusell, que ha anat tota la cursa en 2ona posicó entre les fèmines, ha patit un defalliment físic en els últims quilòmetres i ha baixat fins a la 5ena posició, 138ena de la general.

La Volcat continua demà amb la segona etapa, i la mes dura, de 84 quilòmetres entre Guissona i Àger, però Joan Llordella i Cris Bosque no tenen previst assistir-hi tot i el seu excel.lent rendiment. La crònica oficial de la cursa i la classificació, la trobareu aquí. Us deixem amb un petit vídeo resum: