dilluns, 19 d’abril del 2010

Copa Catalana Flix

Bona actuació la que ha tingut l'equip aquest fi de setmana, aconseguint la victòria per equips, tant el dissabte a la crono, com el diumenge a la cursa de Xc. I evidentment, una bona actuació global vol dir una bona actuació individual, amb un total de 5 podis, el fi de setmana mes fructífer del que portem de temporada.

El circuit era el mateix que l'any passat, un circuit que es caracteritza per la seva poca dificultat tècnica i l'absència de pujades llargues, el que el converteix en un circuit molt ràpid, on es formen bastants grupets. El temps no va acompanyar gaire; el dissabte durant la crono va estar plovent lleugerament tota l'estona, deixant el circuit un pel relliscós. El diumenge, tot i que amenaçava pluja de bon matí, es va aguantar i els corredors van poder disputar la cursa amb un estat del terreny inmillorable.

El toc exòtic del fi de setmana el van donar els japonesos Yamamoto i Katayama, corredors d'altíssim nivell com ho demostra el fet que van assolir la victòria en elit masculí i la segona posició en elit femení. La crònica oficial de les curses i les classificacions, la trobareu aquí. Els nostres corredors, van obtenir els següents resultats:

Israel Núñez va forjar la millor cursa del que porta de temporada, demostrant que de mica en mica va agafant el to físic que l'ha convertit en un dels grans d'aquest esport. En la cursa de Xc va finalitzar 4rt de la general, 3er elit. En la crono va finalitzar 6è de la general, 5è elit.

Joan Llordella va començar molt be el fi de setmana amb una 2ona posició a la crono, 1er elit. Però l'endemà ja no va tenir tant bones sensacions, en un circuit que no s'adapta gens a les seves característiques, finalitzant 7è de la general, 6è elit.

Cris Bosque, després de sortejar problemes mecànics altre cop, va assolir uns grans resultats, que el tornen a posar allà on es mereix. En la cursa de Xc, 11è de la general i 1er Sub-21. En la crono, 15è de la general i 2on Sub-21.

Diego Fernández, va reservar forces i només va disputar la cursa del diumenge, aconseguint la 33ena posició de la general, 23è elit.

Adrià Noguera, es va veure sorprès per la presència del campió júnior Israelià Frank Shaked, un corredor assidu a les copes del mon. Tot i això va assolir la 17èna posició de la general, 2on júnior a la crono i la 6ena posició de la general, 2on júnior a la cursa de Xc.

Joan Carles Carrillo, va patir una caiguda a la crono que li va fer perdre alguns segons i alguna posició, va finalitzar 38è de la general i 8è màster-30. A la cursa de Xc, va realitzar una molt bona cursa que l'acosta cada cop mes al podi, aconseguint la 7ena posició de la general, 5è màster-30.

David Romanos, 95è de la general, 13è júnior a la crono i 60è de la general, 17è júnior a la cursa de Xc.

Adrià Martí, 137è de la general, 24è júnior a la crono i 73è de la general, 22è júnior a la cursa de Xc.

Beni Montero, 47è de la general, 14è màster-30 a la crono. Malauradamen, a la cursa de Xc es va haver de retirar després de patir problemes físics.

Xavi Martí, es tornava a posar un dorsal per primera vegada des de la temporada passada. Tot i no estar al 100%, va ajudar a l'equip a sumar punts. Només va disputar la cursa del diumenge, finalitzant 16è de la general i 10è Veterà-40.

Alex Genova, va reafirmar que de mica en mica es va assentant entre els primers de la seva categoria. Aquí, aconseguia el seu primer podi: 11è de la general i 3er cadet.