dilluns, 26 d’abril del 2010

Open BCN Santa Maria de Palautordera

Ahir es va disputar la tercera prova puntuable per l'Open de Barcelona de btt a Santa Maria de Palautordera. El circuit era practicament el mateix que la temporada passada, i es caracteritzava per tenir unes pujades molt dures. Després d'un retràs de 30 minuts degut a la falta d'un metge entre els serveis sanitaris, es va donar la sortida de les diferents curses. Com es habitual, els tres corredors de l'equip que segueixen aquest Open hi van ser presents, aconseguint uns bons resultats:

David Romanos va realitzar una gran cursa, finalitzant 27è de la general i 5è Júnior.
Adrià Martí, va realitzar la millor cursa de la temporada, i molt satisfet va finalitzar 33è de la general i 6è Júnior.
Xavi Martí, va demostar la seva classe guanyant en Veterans-40, tot i que aquesta era tot just la segona cursa de la temporada en la que prenia part.