dimecres, 7 d’abril del 2010

Squirt nou col.laborador de l'equip

Squirt a través de Bicibike (l'importador per a Espanya) i Ambisist han arribat a un acord de patrocini pel que resta de temporada. Squirt serà el proveïdor oficial de lubricant per a l'equip, que d'aquesta manera passa a engruixir la llista d'altres patrocinats del mon de la btt com: Alejandro Díaz de la Peña, David Lozano, Ismael Ventura, Umbert Almenara o el MSC Bike Team en l'àmbit estatal o de Ned Overend, Travis Brown, Mike Kloser, Jaap Viergever, Conrad Stoltz o l'Specialized Factory Racing Team en l'àmbit internacional.

Squirt es un lubricat no sintètic, sec, biodegradable i respectuós amb el medi ambient, fet a base d'aigua i diferents tipus de ceres i específic per a les cadenes de bicicleta. Aquest lubricant Sudafricà està revolucionant el mercat amb el poc temps que hi porta, i sorprèn per aconseguir un efecte de lubricació molt alt en totes les condicions i per deixar la cadena sempre neta.

Podeu visitar la seva web Espanyola, en la qual es pot comprar el producte directament, o podeu llegir les diferents proves que li han fet a Esciclismo, Amigosdelciclismo, Esmtb o a revistes com Solobici o Bike.