diumenge, 4 d’abril del 2010

Volcat - 3ª etapa

Avui s'ha acabat la Volcat amb la disputa de la tercerta etapa entre Àger i Balaguer de 51 quilòmetres, la mes curta i favorable de les tres, i on tot estava practicament decidit.
La Volcat ha estat guanyada en categoria masculina per l'exprofessional de carretera Paco Mancebo que ha sabut administrar la seva avantatge sobre el Norueg Andenrs Hovdenes i sobre un altre exprofessional de carretera, Adolfo García Quesada. En categoria femenina, la guanyadora ha estat la representant de la selecció Eslovena Meiers Maaris, que no ha tingut rival. L'han acompanyat al podi la catalana Lourdes Torrescasana i la basca Ana Yunta.
En quant als corredors de l'Ambisist, avui han pres la sortida Israel Núñez, que ha finalitzat 11è de l'etapa (9è elit), Ramon Rosanes, 68è de l'etapa (10è Veterà-40) i Mercè Tusell, que per fi ha vist recompensat el seu esforç amb un podi; 91ena de l'etapa (3era fèmina).
Pel que fa la classificació general final de la Volcat, Israel Núñez ha quedat 10è (9è elit), Ramon Rosanes, 84è (12 Veterà-40) i Mercè Tusell, 91ena (6ena fèmina). La crònica oficial de l'etapa i les classificacions, les trobareu aquí.