dissabte, 1 de maig del 2010

Canvis a l'Open d'Espanya de btt

Info: Ocisport.

Ocisport, promotor del Superprestigi Massi Open d`Espanya de BTT, ha fet oficial l’anunci del canvi de seu de la darrera cita del calendari d’aquest certamen, que havia de celebrar-se a la localitat biscaïna de Berriz. La situació generalitzada de crisi econòmica i les dificultats per tancar el pressupost necessari per dur a terme la competició han obligat els organitzadors a traslladar la cita a l’estació d’esquí de Port Ainé Gran Pallars, al Pirineu lleidatà, únic escenari que ha ofert garanties per a celebrar la prova en la mateixa data, el 27 de juny, i que reuneix a més unes fantàstiques condicions i un excel.lent marc per a poder rebre aquesta prestigiosa competició ciclista.

Els horaris de la prova seguiran el programa habitual del certamen, amb una primera sortida a les 10 del matí, una segona sortida a les 12 del migdia reservada a la categoria Elit masculina, Sots-23, Sots-21 i Sénior, i al voltant de les 2 de la tarda es durà a terme el lliurament de premis.

Es dóna la circumstància que Port Ainé serà la seu també, en la mateixa jornada que el Superprestigi Massi Open d`Espanya, dels Campionats d`Espanya Guak de Descens, esdevenint així escenari doble d’aquestes dues importants proves de BTT. Ocisport lamenta els inconvenients que aquest canvi de seu pugui ocasionar als equips i participants de la prova.