dilluns, 3 de maig del 2010

Caixa Girona Tossa de Mar

Espectacular el Caixa Girona que es va disputar ahir a Tossa de Mar. Una climatologia típica de la primavera va fer que els corredors es trobessin un xic de tot en poc menys de dues hores de cursa: calor, núvols, sol i pluja. Això, unit a un circuit 100% btt, amb pujades dures, molt de corriol i trialera, va convertir la cursa en una de les mes espectaculars del que portem de temporada. Les classificacions complertes les trobareu aquí. l'Ambisist va ser-hi present amb quatre corredors, que van assolir els següents resultats (fotos propietat del C.C. Serinyà):

Joan Llordella, va participar per primera vegada en un Caixa Girona a Tossa, i es va endur el triomf de la categoria reina amb autoritat.

Diego Fernández, tot i patir problemes de visió a causa de la pluja, va assolir la 5èna posició elit.

Beni Montero, va tenir un mal dia i només va poder finalitzar 12è màster-30.

Ramon Rosanas, va acusar la falta d'acoplament a la seva nova montura i va finalitzar 14è Veterà-40.