dissabte, 15 de maig del 2010

Demà, Caixa Girona.

Info: Fedecat.

Demà es disputarà la sisena cursa puntuable pel Trofeu Caixa de Girona de Btt a Figueres. Com a novetat de la cursa de Figueres dir que també serà puntuable per la Guak Challenge Eurodistricte Espai Català Tranfronterer de BTT juntament amb la cursa de la Pic Esteille del Boulou (Vallespir-Catalunya nord). L’organització va a càrrec del L'associació Brefig, el Esport Ciclista Figueres i l'assessorament tècnic del Club BTT els Senglanassos que amb 14 anys d’història, és un dels clubs de bicicleta de muntanya més antics de Catalunya, alhora és el més actiu en el foment de les diferents disciplines de descens en BTT. Col.laboren de forma activa també l'Ajuntament de Figueres i les federacions catalana i francesa de ciclisme.

La sortida i arribada de la cursa serà al Pavelló d'Esports de la capital Alt Empordanesa. El recorregut d'11 quilòmetres transcorrerà pels voltants del Castell de Sant Ferran, des de on es pot veure gran part del recorregut. Tot i que Figueres està situat al bell mig d'una plana el recorregut serà molt exigent amb constants pujades i baixades, a l'estil de les curses disputades a Banyoles o Avilés. S'ha treballat en l’últim mes per adequar els corriols i augmentar el nombre de pistes forestals.

Per altre banda, Francesc Moradell, president de la Federació Gironina de ciclisme, ens ha confirmat que la prova de Mont-ras que es va suspendre a causa dels efectes de les nevades del març, ja te nova data; serà el dissabte 3 de juliol a les 16:00 hores.