dilluns, 17 de maig del 2010

Caixa Girona Figueres

Ahir es va celebrara la cinquena prova puntuable pel Trofeu Caixa Girona de btt a la capital de l'Alt Empordà. Aquesta prova, que es disputava a la zona del castell de Sant Ferran, es va caracteritzar per la tramuntana que no va faltar a la cita. El circuit sense pujades llargues, però amb constants canvis de ritme, es trobava en perfectes condicions tot i les pluges dels últims dies, i el sol que lluïa va fer mes agradable l'ambient.
Poca presència de l'equip aquesta vegada, només quatre corredors que son els habituals en aquest campionat van assistir-hi. Destacable va ser la primera victòria d'Alex Genova en la seva carrera esportiva, imposant-se als dos grans dominadors catalans d'aquesta temporada: Valero i Quintanas.
La part negativa la trobem amb els problemes que va donar el marcatge i el deficient control en alguns punts del circuit, fet que permetia que es pogués retallar part del traçat, tal i com va passar, algunes vegades involuntàriament i d'altres voluntariament, en varies ocasions. Això va provocar un bon desgavell i que en les classificacions hi hagués mes d'una sorpresa. Tots els resultats de la prova, els trobareu aquí. Els resultats dels nostres, van ser els següents (fotos del C.C Serinyà):

Beni Montero, 5è classificat de la general i 4rt màster-30

Alex Genova, 3er classificat de la general i 1er cadet

Ramon Rosanas, 22è classificat de la general i 15è veterà-40

Sergi Cardona, 31è classificat de la general i 8è cadet