dissabte, 29 de maig del 2010

Activitat del fi de setmana

Demà el gruix de l'equip (Adrià Noguera, Xavi Martí, Joan Carles Carrillo, Alex Genova i Cris Bosque) serà present a la cinquena prova puntuable per l'Open d'Espanya de btt a la localitat càntabra de Cueva El Soplao. L'Open encara la recta final de la temporada i Ambisist manté les seves aspiracions de guanyar la classificació per equips, així com la categoria Júnior amb Adrià Noguera.

La cita promet ser un dur examen per als corredors, que s’enfrontaran a un circuit de prop de set quilòmetres amb un desnivell positiu de 250 metres i amb sectors d’especial duresa, en especial entre el primer i segon quilòmetre del traçat.

Les precipitacions que poden descarregar a les properes hores complicarien una mica més el pas per alguns trams, tot i que les previsions per al cap de setmana apunten cels ennuvolats, sense pluja i amb temperatures per sobre dels 20 graus.

El dissabte per la tarda s’obrirà el període d’inscripcions i es celebrarà el briefing d’equips i participants en el que es definirà la distància total que s’haurà de cobrir a cada categoria. El diumenge, després de completar la nòmina d’inscrits, es donarà la sortida a les 10 del matí al gruix de categories i a les 12 del migdia prendran el relleu els corredors Elit masculí, Sots-21, Sots-23 i Sèniors. Com és habitual, al voltant de les 2 de la tarda tindrà lloc el lliurament de premis.

D'altra banda, Joan Llordella, Diego Fernàndez i Ramon Rosanas, seran presents a la Tramunbike, disposats a tot. La prova que organitza el BTT Fornells, es una marxa/travessa amb molt de prestigi a les terres gironines, guanyada a pols gràcies a la seva bona organització i qualitat del seu recorregut, ple de corriols i paratges salvatges.