dissabte, 27 de març del 2010

Primer fi de setmana múltiple

Aquest fi de setmana es el primer que l'equip es divideix en varis fronts per afrontar les diferents curses que coincideixen en el calendari:

- En primer lloc tenim a l'Adrià Noguera, en Joan Carles Carrillo, en Cris Bosque i l'Alex Gonova, que hores d'ara ja estan a Huelva per disputar la segona prova de l'Open d'Espanya de btt. Estan acompanyats per Pep Fornell, que aquesta vegada només exercirà de director esportiu, ja que arrossega unes molèsties al genoll des de la cursa de Banyoles, que l'impedeixen disputar la prova.

- En segon lloc, tenim a Joan Llordella, Israel Núñez, Diego Fernández i Beni Montero, que estaran presents a la segona prova del Caixa Girona de btt a Fornells de la Selva, disposats a donar una alegria al club, que es l'organitzador de la prova.

- En tercer lloc, la família Martí i David Romanos seran a la segona prova de l'Open Giant de btt que es disputa a la Molsosa.

- Per últim, tenim a en Ramon Rosanes, en Sergi Cardona i en Marc Casellas, que disputaran la segona edició de la Lluçanès feréstec, una prova que es disputa per les seves terres i que els hi servirà d'entrenament per anar assolint un bon nivell de forma.