dilluns, 22 de març del 2010

Copa Catalana Corró d'Amunt

Doncs tal i com auguràvem el passat dissabte després de la crono, els millors pronòstics per l'equip es van complir, i es va repetir la victòria per equips en la segona prova puntuable per la Copa Catalana de btt, i de passada també, el liderat de la classificació general del campionat. Tot i que l'Adrià Noguera va ser l'unic corredor de l'equip que a títol individual va pujar al podi, la regularitat de la resta de corredors en les seves respectives categories, van ajudar a l'equip a guanyar amb un gran marge respecte al CC Palautordera, que va ser segon.

Remarcable també l'actuació de Joan Llordella que va assolir la vuitena posició de la general, en una prova dominada completament per corredors estrangers de gran nivell (francesos, txecs, sudafricans, japonesos...), atrets per la bona climatologia del nostre país i pel bon nivell organitzatiu de la Copa Catalana. Així doncs, si no hagués estat per la munió de corredors foranis, Llordella hauria pujat al podi, acompanyant a Marc Trayter, que s'està mostrant molt fort en aquest inici de temporada.

Els corredors van poder gaudir d'una matinal amb una climatologia perfecta (no fred, ni calor), amb un circuit en perfectes condicions per a la pràctica de la btt i sense ni una gota de pluja (que per sort, es va endarrerir unes hores). La crònica oficial de la cursa i les classificacions, les trobareu aquí. Aquest van ser els resultats dels corredors de l'equip (fotos propietat del CC Serinyà):

Joan Llordella: 8è de la general i 7è Elit.

Israel Núñez: 17è de la general i 14è Elit.

Cris Bosque: 22è de la general i 4rt Sub-21.

Diego Fernández: 47è de la general i 28è Elit.

Adrià Noguera: 3er de la general i 2on Júnior.

Joan Carles Carrillo: 10è de la general i 7è Màster-30.

Beni Montero: 31è de la general i 22è Màster-30.

David Romanos: 65è de la general i 12è Júnior.

Ramon Rosanes: 68è de la general i 10è Veterà-40.

Mercè Tusell: 88ena de la general i 6ena fèmina.

Adrià Martí: 104è de la general i 18è Júnior.

Alex Genova: 14è de la general i 8è Cadet.

Sergi Cardona: 17è de la general i 11è Cadet.