diumenge, 28 de març del 2010

Caixa Girona Fornells de la Selva

Aquest matí, s'ha disputat la segona prova puntuable pel Trofeu Caixa Girona de btt (Open Tàctic) a Fornells de la Selva, la seu oficial del club. Una prova que s'ha pogut celebrar després d'un gran esforç per part del club durant aquest ultims dies per retirar tots els arbres caiguts a causa de les fortes nevades de fa tres setmanes enrere i que havien deixat el circuit impracticable. Les pluges aquesta vegada ens han respectat, tot i que entre setmana va ploure una mica, el circuit es trobava en perfecte estat, només el pas per sota la carretera de Quart presentava una mica de fang.

Els corredors de l'equip que van poder assistir a la prova, van respondre a l'esforç realitzat amb tres podis de quatre possibles:


En la cursa dels Elits/Sub-23, Israel Núñez i Joan Llordella van fer doblet a l'aconseguir les dues primeres places entrant a meta agafats de la ma. Els dos corredors van fer la cursa plegats fent tàctica d'equip per desempallegar-se de Christian Collados que va ser l'unic corredor que els hi va posar una mica de resistència. Per altre banda, Diego Fernàndez va trencar el canvi de la bici a l'última volta quan rodava dins del Top-ten. Tot i així encara va tenir temps de completar la cursa a peu, entrant en 28ena posició.

En la cursa dels Màsters-30/Júniors, Beni Montero va assolir la tercera posició, jugant-se la ultima plaça del podi a l'esprint amb Àngel Guich.