dimarts, 9 de març del 2010

Llordella a Sant Hilari

Joan Llordella va assistir el passat diumenge a l'ultima prova de l'Open de la Selva de btt disputada a Sant Hilari Sacalm. Si per una cosa es caracteritza aquesta prova, es per la seva extrema duresa, tant física com tècnica, tal i com ho certifiquen els 2200 metres de desnivell positiu en tant sols 43 quilòmetres. Llordella, que de mica en mica es va decantant per aquest tipus de proves tant exigents, no va deixar passar l'ocasió de trepitjar terreny de les Guilleries i de patir la duresa del traçat dissenyat per Josep Permanyer.

En quant a la cursa, dir que Freixer va fer part de la prova al capdavant en solitari seguit pel tercet Llordella, Ventura i Collados, però a pocs quilòmetres pel final va ser atrapat. A continuació Collados no podia seguir el ritme i es despenjava i Ventura patia problemes mecànics a l'ultima baixada. La victòria es va decidir a l'sprint entre Llordella i Freixer, adjudicant'se-la el corredor Folguerolenc. El 5è classificat ja va arribar a mes de 30 minuts. Només 44 corredors van aconseguir acabar la prova dins dels temps previstos per l'organització. La classificació la trobareu aquí. (foto: Jaume Coca).