dilluns, 29 de març del 2010

Open d'Espanya Huelva

Excel.lent el resultat global que l'equip s'emporta de terres Andaluses. Tot i només comptar amb la presència de quatre corredors, es va assolir la segona posició per equips per darrere del Bicis Esteve, deixant clar d'aquesta manera el potencial català arreu de l'estat. Amb aquest resultat, l'Ambisist passa a liderar la classificació per equips de l'Open d'Espanya de ralli, de la mateixa manera que lidera la Copa Catalana i l'Open d'Espanya de marató. Una gesta molt significativa si tenim en compte que encara no disposem de tota la plantilla en actiu i que tots els corredors son "amateurs".

En quant a la cursa, dir que també era puntuable per la Copa d'Andalusia i es va disputar al pulmó verd de Huelva, el "Parque Moret". Un circuit curt de tant sols 6,5 quilòmetres, molt tècnic i explosiu, amb pujades curtes però molt dures i baixades perilloses que van provocar bastantes caigudes, algunes d'elles de consideració. Un circuit a l'estil del de Barcelona, amb bastants elements urbans (voreres, escales, llambodes, erc...). Les classificacions complertes de la prova i la crònica oficial de la cursa, la trobareu aquí. Els resultats dels nostres corredors van ser els següents:

Cris Bosque, 21è de la general i 3er Sub-21, demostrant així que l'abandó de Banyoles, va ser una pura anècdota.

Adrià Noguera, 3er de la general i 1er Júnior. Amb aquest resultat, l'Adrià passa a liderar l'Open d'Espanya.

Joan Carles Carrillo, 21è de la general i 10è Master-30. Afiançant-se definitivament en el Top-ten Espanyol.

Alex Genova, 5è de la general i 5è cadet. La primera vegada que entra en un Top-five, demostrant així una bona progressió.