dilluns, 8 de març del 2010

Open BCN Santa Perpètua de la Mogoda

Ahir pel matí es va inaugurar l'Open de Barcelona de btt a la localitat vallesana de Santa Perpètua de la Mogoda sota un cel gris i un fred sobtat, auguri de les nevades que han caigut avui arreu de Catalunya. Els corredors van afrontar la primera de les curses barcelonines sobre un circuit que es caracteritza per la seva nul.la dificultat tècnica i la seva rapidesa, fet que l'assimila mes a una cursa de carretera que a una de btt. La poca duresa del circuit, fa que sigui molt difícil que un corredor es pugui desempallegar dels seus contrincants i es una constant veure rodar a diferents grupets de corredors agrupats. Clau es també fer una bona sortida per poder agafar el grupet bò.
Així es com es va arribar a la resolució de la cursa dels Elits/Sub-23, on un grupet de 10 unitats es van jugar la victòria a l'sprint. El nou corredor de l'equip, Israel Núñez, va sortir del darrer revolt en primera posició, però va ser superat en els últims metres per Pons i Lozano.
En la cursa dels Masters-30/Júniors/fèmines, si que hi va haver un clar dominador en cada categoria que va saber desempallegar-se dels seus rivals, demostrant que estan per sobre dels demés. Aquest van ser Carnicer/Carbones/Villar, respectivament.
Finalment, en la cursa dels Veterans/Cadets, Salamero també va saber obrir un petit forat sobre els demés corredors. Totes les classificacions, les trobareu aquí.
Pel que fa a l'equip, els resultats van ser agredolços, ja que tot i conseguir dos podis, també hi va haver dos abandonaments, i un d'ells, (el de David Romanos) a causa d'una forta caiguda. Així doncs, els resultats dels nostres corredors van ser els següents (fotos propietat de Sara Arjona i Mireia Sanmartí):

Israel Núñez,3er de la general i 2on Èlit.

Cris Bosque, 7è de la general i 1er Sub-21.

Diego Fernández, va haver d'abandonar per avaria mecànica.

Joan Carles Carillo, que en aquesta foto sembla que el persegueixi el diable, va acabar 1oè de la general i 9è Master-30.

Beni Montero, 18è de la general i 15è Master-30.

Adrià Martí, 60è de la general i 8è Júnior.

David Romanos, va haver d'abandonar després de patir una forta caiguda. Esperem que estigui recuperat per la setmana vinent a Banyoles.

Pep Fornell, en el dia del seu retorn a la competició, va acabar 40è de la general i 30è Veterà-40, i sobretot molt content.