dilluns, 15 de març del 2010

Open d'Espanya Banyoles

Espectacular la prova d'hair de Banyoles, que una any mes s'ha confirmat com la cita de mes prestigi estatal. El circuit va millorar bastant amb el pas dels corredors i a la cursa de les 12h, ja estava practicament sec i eren molt poques les zones on hi havia fangueig.

La temperatura tot i ser bastant baixa a primeres hores, va acabar sent molt agradable, i el nombrós públic que cada any es dona cita a la capital del Pla de l'Estany, no es va tirar enrere pels efectes de la nevada i va acudir a veure els millors corredors estatals i de part d'Europa, cosa que fa que aquesta cursa tingui un nivell de qualitat altíssim. I no només de qualitat, sinó també de quantitat, fet que va provocar nombrosos problemes d'espai durant el transcurs de les primeres voltes, sobretot en la cursa de les 10h.

Tot i que no es va aconseguir cap podi individual, s'ha d'estar satisfet pel rendiment global de l'equip. En les classificacions oficials, figurem en 12ena posició, però després de fer una reclamació a l'organització, s'ha pogut comprovar que hi ha hagut un error en els càlculs i que es va assolir la 2ona posició a tant sols mig punt del guanyador (375 de l'Orbea, enfront els 374,5 d'Ambisist)....si qualsevol corredor de l'equip hagués arribat una sola posició mes endavant del que va quedar, s'hauria aconseguit la victòria. També s'ha de dir que l'equip no estava al complet, hi va haver corredors que van preferir no disputar aquesta prova al no tenir encara un nivell de preparació òptim després del dur hivern. Així doncs, els corredors que van disputar la proba, van aconseguir els següents resultats (fotos propietat de Sara Arjona, Radikalbikes, Rosa Soler i Xavier Vilgran):

Joan Llordella: 17è de la general i 13è Elit.

Israel Núñez: 37è de la general i 24è Elit.

Cris Bosque: va abandonar després de no trobar-se en condicions durant el transcurs de la prova.

Diego Fernández: va abandonar després de ser doblat per Julien Absalon.

Adrià Noguera: 8è de la general i 4rt Júnior.

Beni Montero: va haver d'abandonar després de trencar la transmissió.

Joan Carles Carrillo: 43è de la general i 23è Master-30.

David Romanos: 91è de la general i 32è Júnior.

Mercè Tusell: 121ena de la general i 10ena fèmina.

Adrià Martí: 133è de la general i 42è Júnior.

Alex Genova: 44è de la general i 16è Cadet.

Pep Fornell: 71è de la general i 38è Veterà-40.

Sergi Cardona: 77è de la general i 25è Cadet.