divendres, 5 de març del 2010

Adrià Noguera a Sierra Nevada

Des d'avui i fins diumenge l'Adrià Noguera juntament amb els catalans Carles Sabadell i Miranda Agustí, els andalusos Antonio Santos i Marta Barroso, el gallec Pablo Rodríguez i el murcià Francisco Javier Abad (tots ells en categoria júnior) estaran concentrats a l'estació d'esquí de Sierra Nevada amb la Selecció Espanyola de Ciclisme, sota les ordres del nou seleccionador Cristóbal Sánchez que estarà acompanyat por Mikel Zabala i els auxiliars José Joaquín Muros y Estefanía Sánchez.

Aquesta concentració de Btt, està inclosa dins del Plà Nacional de Tecnificació Esportiva (PNTD), i servirà per avaluar als ciclistes amb diverses proves físiques, antropomètriques i biomecàniques. Es treballarà el perfeccionament tècnic i la formació general, fent incís en aspectes nutricionals, d'entrenament i de prevenció del dopatge.

Des d'aquí li desitgem que li vagi molt be i en tregui un bon profit. Així mateix, aquesta concentració de ben segur que li anirà be per posar en pràctica i millorar el seu castellà del Lluçanès!!!

Foto del podi de l'ultima cursa que ha disputat, el diumenge passat al Caixa Girona de Fontcoberta.