dissabte, 27 de novembre del 2010

Sortida cloenda de temporada

Aquest matí un bon grapat de socis i amics del Club btt Fornells, juntament amb els corredors de l'equip de competició de l'Ambisist, han fet una sortida per posar fi a la temporada 2010. També s'ha comptat amb la presència d'ex-corredors relacionats amb el club, i també alguna de les noves incorporacions de l'equip per la temporada 2011, i que en els propers dies anirem desvetllant.

Cal destacar la presència del president de la Federació Gironina de Ciclisme, Francesc Moradell, que no tant sols ha estat present al dinar de germanor, sinó que ens ha acompanyat durant un bon tros de la ruta, pedalant com un biker mes.

La sortida ha transcorregut majoritariament per terreny de la Tramunbike, una ruta plena de corriols i pedres. I aquest any, tot i la complexitat de gestionar un grup de 40 bikers per aquells corriols, ningú s'ha perdut. Del que no ens em pogut lliurar es de les típiques avaries: punxades, ruptures de cadena, i fins i tot alguna patilla de canvi trencada.

Després de pedalar durant tot el matí, ha estat l'hora del dinar, on s'ha viscut un autèntic clima de germanor, i on no han faltat els discursos del president del club, Jaume Boix, el director esportiu de l'equip, Josep Fornell, el director del patrocinador principal, Vicenç Roa, i evidentment, del Sr. Francesc Moradell. Properament penjarem les fotos de la sortida.