dilluns, 8 de novembre del 2010

Copa Gironina Amer

Espectacular el recorregut que van poder disfrutar ahir a Amer els participants de la cinquena prova puntuable per la Copa Gironina de btt. Un recorregut d'autèntic btt, ple de corriols i aroma de tardor. Tot i la amenaça de pluja present durant tot el matí, amb prou feines va caure algun plugim. Això i la boira baixa que hi havia va fer que el recorregut estigués en unes condicions d'humitat inmillorables per practicar aquest esport.

La prova va ser, un cop mes, dominada pels corredors del Bicis Esteve que van copar les primeres places, i només un nouvingut com Roger Argelaguer va donar un toc de color a la vermellor del podi. La cursa va ser guanyada per Oriol Colomé, que es el líder destacat del campionat. Beni Montero va ser el nostre representant en aquesta proba. Montero, que arrossegava problemes físics, va acabar en 12ena posició i 4rt màster-30. Tot i no pujar el podi en les dues últimes curses, continua en tercera posició a la general entre els màsters.

Podeu veure totes les classificacions, aquí. La propera prova serà diumenge vinent a la petita localitat de Sant Martí Vell (foto propietat de Jordi Bautista).