dimarts, 30 de novembre del 2010

Copa Catalana Cx LLeida

Temperatures gèlides mes pròpies del gener es el que es van trobar els participants de la 4rta prova puntuable per la Copa Catalana de Ciclocross, disputada diumenge passat al Parc Gardeny de LLeida. Amb una participació lleugerament inferior a les anteriors cites, degut a coincidències amb el calendari estatal, prop de 70 corredors prenien part en les diferents curses, que transcorrien sobre un circuit remodelat respecte edicions anteriors, però que encara comptava amb molts trams tècnics, assemblant-se mes a un circuit de btt, que no pas a un de ciclocross.

Pel que fa als nostres corredors, Xavi Martí començava la cursa escapant-se al capdavant amb Pere Joan Roig, però aquest li treia metres en els trams mes tècnics, que llavors havia de recuperar en els trams mes físics. Tot això li va passar factura i al final de la segona volta, Roig el va deixar enrere. A partir de llavors, el ritme de Xavi Martí va caure fins a ser avançat per Asensio, relegant-lo finalment a la 3a plaça. El nostre corredor no baixa del podi, però si que perd el liderat de la categoria de Veterans-40 en favor de Pere Joan Roig, que serà el seu gran rival per la disputa del títol.

Per altre banda, Adrià Martí va finalitzar 7è Sub-23 i va acabar satisfet de la seva actuació, ja que cursa rere cursa, els seus temps per volta van millorant. Podeu veure totes les classificacions de la prova, aquí. La Copa Catalana continuara el pròxim cap de setmana en format doble: diumenge 5 a Tortosa i dilluns 6 a Amposta (Fotos propietat de Marc Clapés).