dilluns, 22 de novembre del 2010

Copa Catalana Cx Bellpuig

Ahir es va disputar la tercera cursa puntuable per la Copa Catalana de Ciclocross (2on Trofeu Vila de Bellpuig), organitzada pel CC Terres de Lleida amb la col.laboració de la Penya Pedal de Bellpuig. La proba transcorria per un traçat de 3 quilòmetres dins del circuit de motocross de Catalunya, i tot i la pluja del dissabte, presentava un bon estat. El traçat era molt ràpid i poc tècnic, amb només un tram d'escales on els corredors havien de baixar de la bici. Per contra, hi havia una forta rampa que obligava a tots els corredors a donar-ho tot per no haver de baixar de la bici. El gran inconvenient va ser el fred i el vent, que accentuava aquesta sensació.

Els nostres corredors continuen fent camí en aquest campionat amb molta regularitat. Xavi Marti va pujar un cop mes al podi, aquesta vegada en 3a posició, lloc que li permet continuar líder de la categoria de Veterans-40. Per la seva part, Adrià Martí va finalitzar 7è Sub-23. Podeu consultar les classificacions aquí. La Copa Catalana no es mourà de terres de ponent, i prosseguirà diumenge vinent a Lleida.