dilluns, 15 de novembre del 2010

Copa Catalana Cx Sant Joan Despí

Un circuit de 1500 metres molt tècnic, revirat i sec, amenitzat per alguns trams d'asfalt es el que es van trobar ahir els corredors que es van desplaçar fins a Sant Joan Despí per disputar la segona proba puntuable per la Copa Catalana de Ciclocross.

80 corredors prenien la sortida repartits en les diferents categories, entre els quals hi havia Xavi Martí, que tot i patir una caiguda, va poder acabar en segona posició entre els Veterans-40 i continua líder del campionat. L'altre component de l'equip present, va ser Adrià Martí que va finalitzar 7è Sub-23. Podeu veure les diferents classificacions aquí. La Copa Catalana continuarà el proper diumenge a Bellpuig (fotos gentilesa de Ciclismociclistas.com).