dimarts, 9 de novembre del 2010

Copa Catalana Cx les Franqueses del Vallès

Millor no podia començar la Copa Catalana de Ciclocross per Xavi Martí, que va guanyar la cursa entre els Veterans-40, demostrant que es un dels millors corredors de l'estat. En Xavi es va imposar en una prova que va brillar per la seva excel.lent organització, i sobretot, per un circuit molt atractiu i treballat, segons van afirmar molts corredors.

El seu inici de cursa no va ser bo, arrencant en 7ena posició. A partir d'allà es va anar refent i a la meitat de la segona volta ja es va col.locar al capdavant. Llavors va obrir gas i va marxar en solitari, obrint un forat que va mantenir fins al final.

Per la seva part, l'Adrià Martí va realitzar una bona cursa finalitzant en 6ena posició Sub-21, i continua agafant experiència dins d'aquesta especialitat.

La Copa Catalana continuarà el diumenge vinent a Sant Joan d'Espí.