dissabte, 26 de juny del 2010

Fi de setmana atapeït

Aquest diumenge ens espera una dura jornada on l'equip estarà present en tres competicions diferents:
Per un costat hi ha l'ultima prova de l'Open d'Espanya de btt a l'estació d'esquí de Port Ainé, on als corredors els hi espera el tradicional mono-circuit compost de la duríssima (per l'alçada) pujada i la baixada de tornada a meta pel corriol.
Per continuar, tenim la primera prova de l'Anbaso a Sant Pere Sallavinera. El recorregut te una longitud de 35 quilòmetres amb una primera part amb molt desnivell, pujant primer el Castell de Boixadors, i a continuació l'Ermita de Sant Jaume. A partir d'aquí hi ha un llarg tram de baixada, tot per sender i trialera, fins al clàssic pas de la Font de Rossimort. Aquí hi ha l'últim tram dur de pujada, d'un quilòmetre i mig aproximadament. La segona part, és molt més rodadora, combinant pistes i senders de bosc.
Per acabar, tenim la sisena prova del Trofeu Caixa Girona de btt a Cassà de la Selva. Als corredors els hi espera un traçat de 10 quilòmetres molt dur, tècnic i sec. Destaquen dues pujades molt dures en el tram central del recorregut i les seves respectives baixades per trialera amb molt de desnivell.
Esperem que la revetlla de Sant Joan no passi factura als nostres corredors i que tinguin unes bones actuacions