diumenge, 6 de juny del 2010

Campionat de Catalunya Tavascan

Poca absència de corredors la que ha tingut avui la prova d'Xc dels Campionats de Catalunya de btt. La llunyania de la seu i el fet de que només els corredors que tenen opcions a disputar el títol s'anímin a córrer, ha fet que la inscripció fos bastant baixa. Tot i això l'Ambisist, ha estat dels equips que mes corredors ha presentat a la línia de sortida (un total de 8), aconseguint uns molts bons resultats: els títols en categoria Júnior i Màster-30 i dos podis mes en categoria Sub-21 i Veterà-40.

Una intensa cortina d’aigua ha donat la benvinguda a la jornada i posteriorment ha tornat a fer acte de presència en la segona meitat de la prova, un factor que ha deixat el terreny molt humit i que ha incrementat considerablement la duresa del recorregut.

El circuit presentava una corda de 4,4 quilòmetres, amb una ascensió inicial molt exigent que ràpidament ha dictat les primeres diferències. El traçat combinava sectors revirats i amb marcada presència de roca i pedra, amb d’altres més àgils. Un dels punts culminants ha estat la pujada situada poc abans del segon quilòmetre, en la que els corredors assolien els 1.850 metres d’altitud. El recorregut fins i tot creuava un riu, que amb les pluges dels darrers dies feia que els ciclistes haguessin de travessar-lo a peu. La crònica oficial i les classificacions finals de la prova, la podeu trobar aquí. Els resultats dels nostres corredors han estat els següents (fotos gentilesa de l'ECO):

Cris Bosque: 3er Sub-21.

Adrià Noguera: Campió de Catalunya Júnior.

Joan Carles Carrillo: Campió de Catalunya Màster-30.

Xavi Martí: 3er Veterà-40.

David Romanos: 9è Júnior.


Sergi Cardona: 6è Cadet.

Alex Gènova: abandó.

Adrià Martí: abandó.