dilluns, 21 de juny del 2010

Campionat de Catalunya de Marató

Tot i que no es va poder aconseguir cap títol individual en el Campionat de Catalunya, els resultats globals de l'equip van ser positius, aconseguint altre cop la victòria per equips en la cursa, cosa que permet agafar encara mes avantatge en la general de l'Open d'Espanya a falta de les dues probes del setembre, fora de terres Catalanes. L'equip es va presentar a Lliçà d'Amunt quasi al complet; només va faltar Diego Fernàndez i Joan Carles Carrillo que no van poder assistir per motius personals. Evidentment, tampoc hi havien els Cadets i Júniors que no poden disputar encara aquest tipus de curses de llarga distància.

Tot i les pluges caigudes els dos dies anteriors, el circuit es trobava en bones condicions i només en alguns llocs puntuals hi havia alguna acumulació de fang. La climatologia va acompanyar al 100%, amb un bon sol i una temperatura al voltant dels 23º.

En quant a resultats, s'ha de destacar la 3ª i 4ª posició d'Israel Núñez i Joan Llordella respectivament, que van fer duet en la part final de la cursa, després de no poder seguir el ritme dels dos corredors mes forts: Jukka Vastaranta i Marc Trayter que es van disputar la victòria, essent aquesta pel corredor finès. A posteriori, va entrar Cris Bosque que no va poder assolir el títol de Campió de Catalunya de la seva categoria perquè va tenir problemes mecànics que el van relegar a la 4ª posició Sub-21 (27è de la general). Beni Montero va realitzar una cursa de menys a mes, entrant 12è Màster-30 (41è de la general). Ramon Rosanas, va realitzar una molt bona primera part de la cursa, però es va enfonsar en la part final, entrant 7è Veterà-40 (61è de la general). Mercè Tusell, que corria a casa, va realitzar una bona cursa entrant 95ena (5ena fèmina). Per últim, males notícies per Xavi Martí, que no es va recuperar dels seus problemes lumbars i es va haver de retirar abans d'acabar la primera volta.

La crònica oficial de la cursa i la classificació, la podeu veure aquí. La competició no s'atura i la setmana vinent hi ha la ultima proba de l'Open d'Espanya a Port Ainé, allà hi serem.....

Doblet (sense victòria) de l'equip en el Campionat de Catalunya absolut. D'esquerra a dreta: Núñez-Trayter-Llordella.