dissabte, 5 de juny del 2010

Demà, Campionats de Catalunya a Tavascan

Demà es decidiran els Campions Catalans de btt del 2010 en la disciplina de Xc a l'estació d'hivern de Tavascan. Part dels més de 14 quilòmetres de circuit d’esquí nòrdic d’aquesta estació situada al Pallars Sobirà es transformaran en l’escenari de la prova inaugural del certamen. Una cita que oferirà unes condicions molt particulars, amb sortida des del refugi Pleta del Prat, a peu de pistes, a més de 1.700 metres d’altitud i que ens oferirà un paisatge autèntic d’alta muntanya. Serà un circuit enmig del bosc, amb zones dures degut al desnivell i a la altitud. L’entorn, encara nevat, oferirà un encant extra a aquesta cursa que es preveu dura i amb un recorregut excepcional.

Avui serà un dia per formalitzar les inscripcions, lliurament de dorsals i sessions lliures d’entrenaments a les zones delimitades. A les 6 de la tarda tindrà lloc el briefing en el que es definiran les característiques principals de la cursa, amb les voltes al recorregut i la distància total de la prova. Demà, un cop es completi la llista definitiva de participants, es donarà la sortida a les 11 del matí i cap a les 2 es celebrarà el lliurament de trofeus.

L'equip Ambisist posarà els següents corredors disposats a lluitar pels títol. Els hi desitgem molta sort i que portin bones notícies de terres Lleidatanes:

Cris Bosque: Sub-21
Adrià Noguera: Júnior
David Romanos: Júnior
Adrià Martí: Júnior
Joan Carles Carrillo: Màster-30
Xavi Martí: Veterà-40
Alex Genova: Cadet
Sergi Cardona: Cadet