divendres, 29 de maig del 2009

Torna l'Open d'Espanya

Aquest diumenge es disputa la penúltima prova puntuable per l'Open d'Espanya a la ciutat de Manacor. Aquesta prova és nova al campionat i el circuit no és conegut per la majoria de bikers, però la corredora local Marga Fullana aquesta setmana ja ha estat entrenant a la zona i ha anunciat que és un circuit molt pedregós amb una pujada de ciment molt dura, un tram de tobogans de pujades i baixades i un tram de trialera pedregosa. Aquest últim tram és molt divertit i segurament agradarà tant als corredors com al públic i acompanyants que s'apleguin a Manacor per disfrutar d'aquesta cinquena prova del Campionat. S'espera un cap de setmana de molta calor a la zona, fet que farà encara més dura la prova.

Aquesta era l'única cursa que entrava en el plànning de l'equip per aquest fi de setmana, però que malauradament per raons pressupostàries, no si podrà assistir. De totes maneres el fi de setmana està ple d'altres curses, pedalades i marxes. On si que hi haurà presència de corredors de l'equip serà en proves com ara:

- La Cavallera, una trobada de btt organitzada per la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses el proper diumenge. Hi ha dos recorreguts, i el llarg es bastant dur física i tècnicament. El nostre cap de files, Joan Llordella, te previst assistir-hi.
- La Transcollcerola, una marxa cicloturista de 143 Km. que dona la volta a gran pulmó de l'àrea metropolitana de Barcelona. El nostre Master-30 mes en forma del moment, Diego Fernández hi serà present.
- Gran premi de Moià, que a més, es el Campionat provincial Barceloní en ruta de Masters-30. Una cursa de 80 Km que passa per Moià, Calders, Sant Llorenç Savall, Gallifa, Sant Feliu de Codines, Sant Miquel del Fai, Sant Quirze Safaja i Castellterçol. Es disputarà demà dissabte per la tarda i Beni Montero te previst assistir-hi.