diumenge, 3 de maig del 2009

Resultats del Caixa Girona de Figueres

Aquest matí s'ha disputat després de varis anys d'absència, una prova del Caixa Girona a la capital de l'Alt Empordà. Sota un dia radiant i amb un lleugera tramuntana s'ha donat la sortida esglaonada a partir de les 9 del matí a totes les categories. Bon bagatge entre els nostres corredors que han assolit dos victòries i dos quarts llocs, com a resultats mes destacats.

En la cursa dels Elit/Sub-23, l'unic representant ha estat Eric Diaz que ha hagut d'abandonar.

En la cursa de Juniors/Masters, tot i una greu errada en la sortida, on no hi havia cap comissari que indiqués la trajectòria de la circuit, la qual cosa ha provocat que el grupet capdavanter s'equivoqués en la primera corba, de manera que tots els favorits han quedat relegats a les últimes posicions tot just començar, amb l'inconvenient d'haver d'avançar a tot el pilot en un circuit on hi havia molt poc espai per fer-ho. Tot i així, Diego Fernandez ha aconseguit la primera posició de la general i primer Master, Marc Casellas, tot i una forta caiguda, ha aconseguit la tercera posició de la general i victòria entre els Juniors i Beni Montero ha aconseguit la dotzena posició de la general i onzè Master.

En la cursa de Cadets/veterans/fèmines, Àlex Gènova ha tornat a quedar quart entre els cadets i Raquel Serra quarta també entre les fèmines.

La resta de les classificacions compleretes les trobareu aquí.

Podi de Masters, gentilesa de Impuls Medes Bike. Així que tinguem mes fotos, ja les penjarem.