dijous, 14 de maig del 2009

Ariadna Tudel fitxa per Ambisist

L'equip amplia les seves fronteres, i ahir mateix va arribar a un acord amb l'Andorrana Ariadna Tudel pel que resta de temporada. L'Ariadna es una corredora multidisciplinar que es dedica bàsicament a l'esquí de muntanya, on es una corredora puntera dins de l'elit mundial. Quan la temporada d'hivern s'acaba, dedica el temps entre d'altres coses al Triatló, els raid d'aventures i a la seva altre gran afició: el ciclisme.

L'Ariadna ha saltat a la primera línia del mon ciclista per la seva victòria fa 15 dies a la Nissan Titant Desert en la categoria femenina amb una superioritat abismal respecte a la resta de corredores, i es va situar en la 29ena posició de la classificació general absoluta, deixant a mes d'un corredor amb la boca oberta. L'Escaldenca, que tant sols portava dues setmanes d'entrenament sobre la bici, reconeix que la Nissan era una prova que li anava com anell al dit, perquè es una bona rodadora, però que als circuits de btt s'hi haurà d'anar adaptant de mica en mica.

Després d'aquesta victòria, l'Ariadna ha rebut mes d'una oferta per incorporar-se a les files d'algun equip, tant de ruta com de btt i finalment s'ha decantat per l'Ambisist que li ha ofert un programa que s'adapta mes a les seves necessitats. Disputarà la resta del calendari nacional, autonòmic i alguna prova de caire provincial. La corredora ha mostrat moltes ganes per debutar a la pròxima prova del Caixa Girona de bbt, el proper 24 de Maig a Tossa de Mar. Des d'aquí li desitgem molta sort, i esperem que les curses de btt li agradin tant, que es quedi entre nosaltres per molts anys.