dimecres, 20 de maig del 2009

Adrià Noguera correrà la Copa del Mon de Madrid

L'Adrià Noguera ha estat seleccionat per la Federació Espanyola per participar a la prova de la Copa del Món de Madrid d'aquest dissabte vinent. Aquest any disputa la primera temporada dins de la categoria Júnior i l'any passat es va proclamar campió d'Espanya en el seu ultim any com a cadet.

L'Adrià formarà equip juntament amb els catalans Carles Sabadell i Carles Nadal, el balear Daniel Guash, l'andalús José María Sánchez i el madrileny Pablo Bravo. Els tècnics de la federació volen que aquesta oportunitat de competir al mes alt nivell internacional, serveixi com a experiència de cara als grans objectius de la temporada: l'Europeu del juliol i el Mundial del setembre.

La cursa es disputarà el dissabte a les 14.30h. juntament amb la cursa de les fèmines júnior que sortiran dos minuts mes tard. Aquesta i d'altres activitats, formen part del preludi del plat fort del fi de setmana: la cursa dels Elis (masculins i femenins) del diumenge. Des d'aquí li desitjem molta sort a la cursa....i també molta sort amb l'idioma (que el necessitarà). Per mes informació, podeu mirar aquesta web.