dilluns, 4 de juliol del 2011

Open Tàctic Porqueres

Un matí mig ennuvolat va ajudar als participants de l'Open Tàctic a no patir tant la calor que en aquestes dates de l'any es molt acusada. Això fa deslluir la presència de corredors, que ahir a Porqueres no van se gaires. Sobre el mateix traçat de l'any passat, en un estat molt sec i ràpid es va disputar la penúltima proba del campionat que finalitzarà el diumenge vinent a Llançà. Tres dels nostres corredors hi van ser presents, obtenint els següents resultats (fotos gentilesa de l'organització):

Beni Montero tornava a la competició després d'unes setmanes d'absència, acabant 11è de la general i 9è Master-30.

Àlex Gènova patia problemes mecànics que el van relegar fins a les ultimes posicions quan lluitava pel podi...finalment va finalitzar 23è de la general i 4rt Júnior. Tot i això te la victòria del campionat a les seves mans.

Ramon Rosanas va mantenir una intensa lluita per la victòria amb López, el seu gran rival pel títol, finalitzant 7è de la general i 2on Veterà-50. El campionat es decidirà a favor d'un dels dos corredors en l'última prova de Llançà.

Podeu consultar totes les classificacions de la prova, aquí.