dilluns, 11 de juliol del 2011

Open Tàctic Llançà

Punt i final de l'Open Tàctic ahir a Llançà. Un campionat que s'ha vist escurçat a 7 proves, 3 de les quals (Vilajuïga, Selva de Mar i Llançà) formaven l'Open Terra de Pas. El circuit d'ahir es va caracteritzar per ser el mes dur del campionat, amb una forta pujada que s'havia de fer a peu, i la seva respectiva baixada molt tècnica i que deixava als corredors totalment esgotats. A tot això, s'hi ha de sumar la forta calor que fa per aquestes dates, amb la qual cosa l'organització va decidir escurçar 1 volta totes les curses....


Els resultats dels corredors de l'equip han estat molt positius, amb 4 podis de 5 possibles, i no s'ha assolir el poker per la mala sort de Rosanas, que ha patit una avaria mecànica que l'ha relegat a les últimes posicions, i de retruc li ha fet perdre el campionat que estava a les seves mans.
Malgrat això, s'ha de fer una valoració positiva ja que amb els resultats aconseguits, Llordella, Gómez, Gènova i Ruiz han resultat guanyadors de l'Open Terra de Pas en les seves respectives categories. A mes, Gómez, Ruiz i Gènova també han guanyat l'Open Tàctic. Podeu veure totes les classificacions de la cursa aquí, i del campionat aquí. Els resultats dels nostres corredors a Llançà, han estat els següents (fotos gentilesa del CC Serinyà):


Joan Llordella, 2on classificat de la general i 2on Elit. Campió de l'Open Terra de Pas.

Ever Alejandro Gómez, 5è classificat de la general i 1er Sub-23. Campió de l'Open Terra de Pas i Campió de l'Open Tactic.

Àlex Gènova, 10è classificat de la general i 3er Júnior. Campió de l'Open Terra de Pas i Campió de l'Open Tactic.

Oriol Ruiz, 3er classificat de la general i 1er Cadet. Campió de l'Open Terra de Pas i Campió de l'Open Tactic.

Ramon Rosanas, 27è classificat de la general i 6è Veterà-50. Subcampió de l'Open Tactic.