dimecres, 6 de juliol del 2011

Open Giant La Molsosa

Si fa una setmana en els Campionats de Catalunya de Port Ainé, els resultats de l'equip van ser molt bons, el mateix va succeir el passat diumenge a la Molsosa, durant el transcurs de l'última prova de l'Open Giant, que a mes, era el Campionat de Barcelona:

De 7 podis possibles, se'n van assolir 6, inclosos 4 Campionats de Barcelona i 1 Subcampionat. Cal destacar per sobre de tot, que s'ha guanyat l'Open Giant tant a nivell masculí a càrrec d'Ever Alejandro Gómez, com a nivell femení a càrrec de Núria Espinosa. I de ben segur, que si no hagués estat per la coincidència de dates amb altres proves, algun altre títol hagués caigut (com el de Cadets o el d'Elit). Com a fet negatiu, destacarem la NO entrega dels mallots de campions provincials per part de la Federació per ajustos econòmics, una opinió que no compartim, quan en altres modalitats de ciclisme s'estan recolzant i gastant molts diners.

Podeu consultar els resultats de les diferents curses del dia aquí, i els resultats finals de l'Open Giant, aquí. Els nostres corredors presents a la Molsosa, van obtenir els següents resultats (fotos gentilesa de Mireia Sanmartí):

Ramon Sagués, 1er classificat de la general i 1er Elit (cursa 4v.)

Ever Alejandro Gómez, 3er classificat de la general i 1er Sub-21 (cursa 4v.)

Robert Soley, 16è classificat de la general i 11è Màster-30 (cursa 3v.)

Xavi Martí, 18è classificat de la general i 3er Veterà-40

Mercè Pacios, 43ena classificada de la general i 1a fèmina (cursa 3v.)

Núria Espinosa, 60ena classificada de la general i 2a fèmina (cursa 3v.)

Oriol Ruiz, 1er classificat de la general i 1er Cadet (cursa 2v.)