divendres, 15 de juliol del 2011

Fi de stmana àlgid

Arriba el fi de setmana mes important de la temporada a terres Espanyoles amb la disputa dels Campionats d'Espanya de btt. Serà a Becerril de la Sierra, una població als peus del port de Navacerrada (Madrid), i fins allà s'hi desplaçaran varis corredors de l'equip:

Ramon Sagués, lluitarà per entrar en el Top-ten, a l'igual que Núria Espinosa. Mercè Pacios, ho farà per aconseguir una plaça al podi. Robert Soley, correrà sense cap tipus de pressió i per aconseguir un bon resultat. Aquest quatre corredors seran els únics que correran vestits amb els colors d'Ambisist, ja que tant Ever Alejandro Gómez com Àlex Gènova ho faran amb el mallot de la selecció Catalana, al haver sigut seleccionats per la Federació. Gómez es presenta a Madrid disposat a lluitar pel títol, mentre que Gènova intentarà agafar experiència per l'any següent. Podeu consultar tota la informació sobre la proba, aquí.

Cal recordar que Oriol Ruiz també ha estat seleccionat per la Federació Catalana per disputar els Campionats d'Espanya de btt en categories escolars, que també es disputen aquest fi de setmana a Caspe (Saragossa). Ruiz també sortirà a per totes, disposat a aconseguir el títol de Campió d'Espanya. Podeu veure mes informació aquí. A tots ells els hi desitjem molta sort.