dimarts, 12 de juliol del 2011

Anbaso Sant Vicenç de Castellet

La segona prova puntuable pel circuit Anbaso, es va disputar el passat diumenge a Sant Vicenç de Castellet. La prova va reunir prop de 200 corredors, que van realitzar un circuit de 35 quilòmetres molt tècnics. La calor i la pols van estar les notes dominants d'aquest recorregut, que va rebre molts elogis per part de la majoria de participants.

Pel que fa a l'equip, entre els corredors que ja estan de vacances, els que estaven a l'Open Tàctic i els que descansaven per afrontar el Campionat d'Espanya del pròxim fi de setmana, va fer que només hi haguessin dos corredors presents a la línia de sortida (fotos gentilesa de Bicicat):

Robert Soley, que de mica en mica comença a tenir un bon cop de pedal, tal i com ho demostra el seu resultat, 28è de la general i 15è Màster-30.

Núria Espinosa va repetir el resultat de Sant Pere Sallavinera i va guanyar en categoria femenina (111ena de la general), encarant d'una forma inmillorable el campionat, amb dos victòries de dos possibles.

Cris Bosque i Núria Espinosa, guanyadors absoluts de la prova en categoria masculina i femenina respectivament.