divendres, 6 de maig del 2011

Torna la Copa Catalana

Aquest fi de setmana torna la Copa Catalana de btt, en una altre de les seus clàssiques d'aquest campionat. Serà a la Vall de Lord (St. Llorenç de Morunys) on es disputarà la tercera prova puntuable per aquest campionat, que a l'igual que a Corró d'Amunt, serà en format doble (CRI + XCO) i també amb la Kids Cup el dissabte per la tarda.

El circuit dissenyat pel Club BTT Vall de Lord transcorrerà pels sectors de Vilasaló i de la Torreta, amb un total de 6,8 km i un desnivell de 275 metres, amb un recorregut exigent i molt característic que el diferencia de la resta d'escenaris del calendari, amb trams i sectors molt estrets. La contrarellotge es disputarà en bona part del traçat, retallant alguns sectors intermedis. En total, serà una lluita contra el temps i uns 4 quilòmetres previstos per a aquest primer dia de competició, disputats sobre un recorregut amb zones tècniques molt interessants. Aquest traçat farà variar els horaris de les curses del diumenge, ja que es disputaran 3 curses en comptes de 2, per tal d'evitar aglomeracions. Podeu veure tota la informació, aquí.

Per part de l'equip, s'espera la presència de Llordella, Sagués, Gómez, Pacios i Espinosa per la CRI. Per la XCO, pendran part la resta dels integrants menys Llordella i Espinosa, ja que marxaran cap a terres marroquines per disputar la Titan Desert que comença el proper dilluns. Llordella ho farà dins de l'equip BUFF-THERMOCOOL juntament amb Pau Zamora i David Rovira, disposats a plantar cara a les esquadres favorites. Per la seva part, Espinosa juntament amb Santi Ribot formaran l'equip MADFORM & CARRERA en categoria de parelles mixtes, on son uns dels aspirants a la victòria d'aquesta categoria.