dilluns, 9 de maig del 2011

Copa Catalana Vall de Lord

El fi de setmana no començava del tot be, ja que l'equip disputava la CRI amb només 5 corredors. Tot i que els resultats van ser bons, no es van sumar els punts suficients de cara a la general per equips, i altre vegada el Bicis Esteve ens arrebatava la primera posició. LLordella aconseguia el liderat de la Copa Catalana, un liderat efímer perquè l'endemà no prendria la sortida. Els resultats van ser:

Joan Llordella - 3er de la general, 2on Elit
Ever Alejandro Gómez - 4rt de la general, 2on Sub-21
Ramon Sagués - 6è de la general, 3er Elit
Mercè Pacios - 109ena de la general, 3era fèmina
Núria Espinosa - 128ena de la general, 6ena fèmina


L'endemà diumenge, després d'una nit de pluja intensa, el dia s'aixecava amb núvols que al llarg del matí es van anar esvaint. El circuit estava moll i amb bastant de fang, però que amb el pas de les hores i els corredors, es va anar assecant.
L'equip patia les baixes de Llordella i Espinosa que marxàven cap a la Titan Desert, però agafàven el relleu corredors com Rosanas, X.Martí, Ruiz i Soley, que el dia abans no havien corregut. Amb només 7 corredors degut a les baixes de Montero i A.Martí per problemes personals, de Fàbregas per lesió i de Gènova per malaltia, la disputa per la classificació per equips amb el Bicis Esteve i el Tomàs Bellès, es preveia aferrissada. Per sort, la presència de corredors mundialistes que van ocupar les primeres places (Lejarreta, Ruzafa, Hermida, Ferreira, Ravanell...)i que es van endur la major quantitat de punts, va afavorir a l'equip.
Els resultats dels nostres corredors van ser molt destacats, assolint 4 podis mes, que juntament amb la resta de corredors, van ajudar a guanyar la classificació per equips, i a colo.locar-nos altre cop líders de la general. Els resultats van ser:

Ever Alejandro Gómez - 7è de la general, 1er Sub-21
Ramon Sagués - 9è de la general, 6è Elit
Robert Soley - 50è de la general, 37è Màster-30
Mercè Pacios - 51ena de la general, 3era fèmina
Oriol Ruiz - 9è de la general, 2on Cadet
Ramon Rosanas - 10è de la general, 1er Veterà-50
Xavi Martí - abandó


Així doncs, Llordella, tot i la seva absència, cedeix molts pocs punts respecte a Freixer (que li agafa el relleu al capdavant de la classificació individual masculina), i manté intactes les seves opcions per guanyar el Campionat. També es va veure afavorida Pacios, que amb l'absència de Santanyes pel mateix motiu (Titan Desert), passa a encapçalar la classificació individual femenina. Destacable es també el resultat de Gómez que puja fins a la 3era posició de la general i de Sagués que puja fins a la 5ena. L'equip col.loca així a 3 dels seus corredors dins dels 5 primers de la general absoluta. Ruiz continua en 2ona posició entre els Cadets a tocar del 1er. I Rosanas, tot i no haver disputat cap CRI, puja fins a la 4rta entre els Veterans-50. Podeu consultar totes les classificacions aquí. La Copa Catalana es pren un respir d'un mes fins a la pròxima cita que serà a Lliçà d'Amunt.