dimecres, 18 de maig del 2011

Montero guanya a Torroella

Beni Montero va guanyar la categoria individual de les 4 hores de resistència en btt organitzades pel CC Baix Ter, que es van disputar el passat dissabte per la tarda a Torroella de Montgrí.

La prova va estar fortament marcada per l'inesperat canvi de temps que es va produir pocs minuts després de l'inici de la cursa. La forta baixada de temperatures, la tramuntana que posava en perill l'integritat de les carpes de la zona de box, i la persistent pluja que va deixar el circuit impracticable en algunes zones, va obligar a l'organització, amb el vist-i-plau de la majoria de participants, a escurçar la prova a 3 hores.

Tot i les adversitats mecàniques que la pluja i el fang va provocar, Montero va creuar la meta en 12ena posició de la general, d'una cinquantena d'equips (individuals, parelles i trios) que van prendre la sortida. Montero va realitzar 18 voltes a un circuit de poc menys de 3 quilòmetres, dos voltes menys que l'equip del Bicis Esteve (Collados-Vinyas-Carreras), que es va endur la victòria final. Podeu veure les classificacions, aquí.