dilluns, 30 de maig del 2011

Open Tàctic La Selva de Mar

Diumenge passat es va disputar a la localitat Altempordanesa de La Selva de Mar, la cinquena prova puntuable per l'Open Tàctc de btt. Aquesta prova també era puntuable per circuit Terra de Pas. La llunyania de l'ndret no va afavorir gaire la presència de corredors, i la inscripció no va ser gaire alta, tot i que era la primera vegada que es disputava una cursa en aquesta població. El circuit es va caracteritzar per ser molt ràpid i sense gaires complicacions tècniques.
L'Ambisist va ser-hi present amb una bona part de l'equip i aconseguint molt bons resultats; de 6 corredors presents, 5 van pujar al podi i 3 d'ells en el calaix mes alt. Travessat l'equador del campionat, Gómez lidera la classificació absoluta del campionat, mentre que Rosanas ho fa entre els Veterans, i Ruiz entre els Cadets. Podeu veure totes les classificacions aquí. Fotos propietat de Zero Flats.

Joan Llordella, 1er de la general i 1er Elit, guanyador absolut de la prova.

Alejandro Gómez, 4rt de la general i 1er Sub-23.