dimecres, 4 de maig del 2011

Open Espanya Huelva

Ambisist també va estar present el passat diumenge en la tercera prova puntuable per l'Open d'Espanya de btt, que es va disputar a Huelva, concretament en un circuit situat en el "Parque Moret". La representació de l'equip va anar a càrrec de Ramón Sagués i Mercè Pacios, els dos corredors de l'equip que segueixen el circuit mes important de l'estat.

Mercè Pacios va repetir l'excel.lent actuació de l'ultima prova a Cuitadella, i va tornar a pujar al 3er graó del podi darrere de Villar i Santanyes. Amb aquest resultat, Pacios es situa també 3a en la classificació general. Cal destacar el domini català en aquesta categoria, ja que les 5 primers fèmines del campionat son de les nostres contrades.

Per part masculina, Sagués continua la seva trajectòria regular que el situa sempre entre els millors corredors estatals. Aquesta vegada va finalitzar 11è (9è Elit), i es col.loca en 10ena posició (8è Elit) de la classificació general del campionat.

Podeu consultar la classificació de les diferents curses, aquí. La quarta i penúltima prova del campionat, es disputarà el dia 15 de maig a la mítica seu d'Avilés, això si, segurament aquest any amb un circuit mes sec del que estan acostumats els corredors, degut al canvi de dates de la prova.