dissabte, 11 de desembre del 2010

Plantilla temporada 2011

Ara que estem a punt de deixar enrere l'any 2010, i després de setmanes de treball i negociacions per part de la directiva i l'staff tècnic de l'equip, es hora de començar a desvetllar la plantilla de corredors per la temporada 2011.

Primer de tot, dir que tot i patir una profunda renovació (el 60% de la plantilla), l'equip continuarà al peu del canó, desmentint així algun rumor que apuntava a la desaparició del mateix. Segon, agrair des d'aquí al Club Btt Fornells, a l'empresa Ambisist, i a la resta de patrocinadors de l'equip el seu recolzament, ja que sense ells aquest projecte no podria tirar endavant, un any mes. I tercer, agrair també als corredors que ens deixen enrere, la seva participació i dedicació que han tingut durant el temps que han estat entre nosaltres, i desitjals-hi molta sort en les seves noves etapes, ja sigui dins o fora del mon del ciclisme.

Les baixes de l'equip son: Sergi Cardona, Adrià Noguera que ha fitxat per l'equip Tomàs Bellès, David Romanos que ha de deixar el mon de la competició per centrar-se en els estudis, Cris Bosque que també ha fitxat per l'equip Tomàs Bellès, Diego Fernández, Israel Núñez que ha d'aparcar momentaniament el mon de les curses per incompatibilitats laborals, tot i que no es descarta l'opció que continui corrent amb l'Ambisist en un futur pròxim, Joan Carles Carrillo per incompatibilitats personals/laborals, i Mercè Tusell pel mateix motiu.

Aquestes 8 baixes, seran substituïdes per 7 nous corredors, que son els següents: Oriol Ruiz, que prové del Ravet Bike i que correrà en la categoria Cadet. Ever Alejandro Gómez, que prové del Cicles La Salut-Specialized i correrà en la categoria Sub-21. Aleix Fàbregas, que prové del Caja Rural (carretera) i que correrà en la categoria Elit. Ramon Sagués, que prové del Koga-Schwalbe i que correrà en la categoria Elit. Robert Soley, que prové del Koga-Schwalbe i que correrà en la categoria Màster-30. Mercè Pacios, que prové del Koga-Schwalbe i que correrà en la categoria Elit femení. Núria Espinosa, que prové del Bikeboi-Schwalbe i que correrà en Elit femení.

Dels corredors que continuen entre nosaltres, també hi ha algun canvi: Alex Genova, passa a la categoria Júnior, Adrià Martí passa a la categoria Sub-21 i Ramon Rosanas passa a la categoria Veterà-50. La resta de corredors (Joan Llordella, Beni Montero i Xavi Martí) es mantenen allà mateix. Podeu consultar la plantilla 2011 al complet en la columna de la dreta que ja està actualitzada.

Al llarg de les properes setmanes anirem fent una presentació personalitzada i posarem cara a aquest nous corredors, per la gent que no els hi sonin aquest noms o tinguin curiositat per saber el que han fet dins del mon del ciclisme. Ja només queda donals-hi la benvinguda i desitjals-hi que aconsegueixin grans resultats dins de l'equip Ambisist.