dilluns, 27 de desembre del 2010

Copa Catalana Cx St. Coloma de Farners

La Copa Catalana de Ciclocross no descansa ni per les festes de nadal. Sota una temperatura gèlida es va disputar ahir la penúltima prova puntuable d'aquest campionat al Parc de Sant Salvador. Un circuit dels mes ben valorats pels corredors, ja que en un terreny natural engloba tots els ingredients del ciclocross. La participació va ser una mica inferior a l'habitual, degut a la coincidència de la cursa amb el dia de Sant Esteve, ja molts corredors van preferir quedar-se a casa amb la família. No es el cas de Xavi i Adrià Martí, que no van faltar a la cita.

Xavi Martí continua sense baixar del podi, però ahir no va poder aprofitar l'absència del dominador de la categoria, Pere Joan Roig, i només va poder ser 2on entre els Veterans-40, darrere de Xavier Alsina. La classificació general s'apreta d'allò mes i la setmana vinent a Mataró, es viurà in desenllaç emocionant. Per la seva part, Adrià Martí continua amb la seva línia de resultats i va finalitzar 8è Sub-23.