dilluns, 20 de desembre del 2010

Campionat Catalunya Cx Sant Julià de Vilatorta

Ahir es va disputar la 7ena cursa puntuable per la Copa Catalana de ciclocross a la població Osonenca de Sant Julià de Vilatorta, prova que a mes, adjudicava els Campions de Catalunya del 2010. Unes temperatures als voltants del 0º van rebre als corredors a primera hora, disposats a lluitar pels respectius títols sobre un circuit molt treballat per l'organització, el CC Calma.

La matinal es va dividir en tres curses, en comptes de dues com es fa habitualment, per evitar embussos i fer mes fluid el pas dels corredors. Així doncs, primer van ser els Veterans/Cadets/fèmines, a continuació els Màsters-30/Júniors i finalment els Elits/Sub-23, amb la presència estelar del campió mundial de btt, Josep Antoni Hermida, que tot i això, no va ser capaç de guanyar a David Lozano.

Pel que fa als nostres, mal dia per Xavi Martí, que va acusar la pressió de la cita i no va fer una bona cursa. Ja d'inici, el seu gran rival, Pere Joan Roig va col.locar-se en primera posició i ja no la va abandonar fins al final. Pel darrere, Xavi Martí agafava el pes de la persecució amb la companyia de Francesc Xavier Alsina. Amb el pas dels quilòmetres, la distància no es retallava, i a l'ultima volta Martí va pagar l'esforç, cedint el Subcampionat a Alsina.

Per la seva banda, Adrià Martí va continuar el seu aprenentatge amb els corredors de la categoria reina, i va continuar mantenint la regularitat que el caracteritza, finalitzant en 8ena posició Sub-21.

Per últim, volem felicitar a tres dels nostres recents fitxatges, i que ahir van tenir un paper destacat. Oriol Ruiz, es va proclamar Campió de Catalunya Cadet, Mercè Pacios Campiona de Catalunya fèmina i Ramon Sagués 5è en categoria Elit. Podeu consultar totes les classificacions aquí.